PRETTIG - SAMEN

18 november 

We gaan ZWEMMEEEEN!! Neem je zwembroek, badpak of bikini, een handdoek en €3 per persoon voor de inkom mee (let op: jongens moeten een strakke zwembroek dragen)
Wie een abonnement van De Lijn heeft mag dit ook zeker meebrengen. Als je dat niet hebt, zorgt de Chiro voor een ticket. 

 

25 november

LEGERDAG! Vandaag gaan we jullie opleiden tot echte soldaten! We doen avonturenparcours en stomen jullie klaar voor de grote battle (met papieren propjes uiteraard) 

 

2 december

HIJ KOMT, HIJ KOMT! Vandaag komt de Sint op bezoek op de Chiro! Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest!! Anders geen snoepjes 

 

7-9 december

KERSTMARKT: Elk jaar hebben we een prachtig jeneverkraam op de kerstmarkt op de Bist in Wilrijk. Zo verdienen we geld om ons kamp te kunnen bekostigen. Dus kom zeker langs met je heeeeeele familie en aaaaaaaaaaaaal je vrienden. Natuurlijk vergeten we onze topleden niet en voorzien we ook chocolademelk en pannenkoeken. 

Op zondag spreken we af aan ons kraam voor een zalig kerstmarktspel. 

 

16 december

Vandaag kruipen we in onze lekker warme lokalen om samen gezellig gezelschapsspelletjes te spelen! 

 

23 december

Yess vakantie! Om samen de vakantie goed in te zetten gaan we samen een heerlijke kerstdiner koken en opsmikkelen! Zijn er allergieën of andere eetgewoontes, mag je dit zeggen tegen de leiding en wordt er rekening mee gehouden! 

 

30 december

Vandaag is het geen chiro door de vakantie! Geniet ervan en alvast een zeer gelukkig en gezond 2019! 

 13 Januari

Geen chiro! De leiding heeft examens :(