PRETTIG - SAMEN

Zondag 1 september

De vakantie is gedaan, school gaat weer beginnen maar er is ook 1 gigantisch voordeel: HET IS TERUG CHIRO OP ZONDAG! Voor de laatste keer deze zomer gaan we keihard buitenspelen in het park. Dikke bertha, buske stamp, touwtrekken en nog zoveel andere heerlijke spelen. Zo kan iedereen ‘s avonds heel moe en uitgespeeld op tijd gaan slapen. 

zondag 8 september

WIELTJESDAAAAAG! Breng je skateboard, rolschaatsen, fiets, step of andere wieltjes mee want vandaag spelen we alles op wieltjes! 

Geen wieltjes? Geen probleem: wij voorzien genoeg andere wieltjes.

zondag 15 september

Olympsche chirospelen!!! Wedstrijdje hier, wedstrijdje daar. De medailles hangen al klaar. Voor ieders een discipline naar wens. Trek uw schoonste sportpakje maar al aan. 

Zondag 22 september

Wat is het begin van het chirojaar zonder open chiro zondag? Niets, inderdaad. Daarom vandaag OPEN CHIRO ZONDAG! Iedereen (Jong, oud, groot, klein, paars of blauw) iedereen is Superwelkom om keihard te komen spelen op de trampoline, een spelletje bowling, de lokalen is te bekijken, een babbeltje te doen met de leiding, een heerlijk vlezige, hallal of veggie hotdog te eten, je mooiste salto’s te tonen of gewoon is te komen piepen naar wat die gekkies van de chiro nu eigenlijk doen. 

Mis het niet, wees erbij en geniet!

zondag 29 september

de laatste zondag in je oude groep want volgende week is het overgang met nieuwe groepen, nieuwe leiding duuuus dat vraagt om een knaller van een afsluiter! Deze zondag is een verrassing maar 1 ding kan ik zeggen: het wordt CHIROTASTISCHHHHH! 

Zondag 6 oktober

OVERGANG! Ontdek hier wie je nieuwe leiding wordt, ga je naar een nieuwe groep of blijf je nog een beetje in je huidige groep? ONTDEK HET ALLEMAAL OP DE OVERGAAAANG.