PRETTIG SAMEN

Onze lieve rakkers hebben we in 2 groepen gesplitst zodat ze met hun beste vrienden van de jongste tito's samen kunnen spelen. We hebben dus lichtgroene rakkers en donkergroene rakkers. 

De lichtgroentjes zijn de leden met de geboortejaren 2011 en 2010.

De donkergroene zijn onze deugenieten geboren in 2009. Deze zottekes spelen vooral samen met de toppers van 2008 omdat we gemerkt hebben dat deze ledengroep heel goed samenspeelt en bij elkaar past. 

Voor de jongste rakker is het kamp toch nog steeds wat spannend. Daarom proberen we een weekendje met de rakkers op de chiro te organiseren en een weekend met de hele groep. 

Het kamp valt 21-31 juli. Hou dit dus zeker vrij! 

PROGRAMMA

Zondag 17 januari

BRRR het is koud! Maar de koud houdt ons niet binnen! Vandaag gaan we in de frisse lucht op een speciale wandeltocht! Lekker warme kledij is aangeraden! 

Zondag 24 januari

De winter is nog lekker bezig. Buiten is het koud. Vandaag trekken we naar binnen en gaan we een lekker potje soep maken. 

Zondag 31 januari 

In de winter durven we al eens iets vaker binnen spelen en dat gaan we deze zondag ook nog eens doen. Het is een publiek geheim dat de lokalen een mooi likje verf krijgen maaaaar voor die werken starten, mogen wij ons nog eens heeelemaal uitleven op de muren. We gaan de kunstenaar in ons loslaten en een prachtig kunstwerk maken van de muren in onze lokalen. 

In deze corona- en examenperiode spelen we gezellig en veilig samen met alle -12 leden. 

LEIDING

De liefste leiding voor dit jaar is anders bijde lichtgroene als bij de donkergroene rakkers

Voor de deugenieten van de lichtgroene rakkers hebben jullie het knotsgekke maar superleuke duo: Marie en Mauro aka MM als leiding. 

De donkergroene zottekes hebben het prachtpaar Kriky en Eliene als leiding. 

De foto's volgen snel zo kunnen jullie jullie geliefde leiding boven jullie bed hangen.