ASPI'S - ORANJE EN FRIS

13 Januari:

Jullie zijn al bijna leiding. Daarom gaan we jullie er op voorbereiden. Jullie maken een spel voor de andere groepen terwijl oudleiding jullie komt begeleiden. Jullie leiding gaat er spijtig genoeg niet bijzijn door hun examens.

18 Januari:
Het is feest! De examens van uw leiding zijn gedaan dus gaan we dat vieren met iets heel speciaal.

27 Januari:
Naar jaarlijkse traditie gaan we schaatsen. Vergeet jullie pas niet en geld voor de inkom. We spreken af aan de schaatsbaan Antartica.

3 Februari:
Een beetje laat maar we doen een nieuwjaarsreceptie voor de ouders. "Een receptie? Is dat niet met eten en drinken?" vraag je je waarschijnlijk af. Ja hoor en daar gaan jullie als Aspiranten voor zorgen.

10 Februari:
Het is lang geleden dat we het park van Wilrijk nog eens hebben bezocht. Doe uw uniform maar aan en spring op uw fiets naar de chiro. We doen een klassieke parkzondag!

16 Februari:
Als echte aspiranten krijgen jullie ook extra voordelen. Een daar van is dat jullie worden uitgenodigd op ZAC-feestjes. Doe jullie eenhoorn en glitterkleren maar aan. Het ZAC trakteerd!

 24 Februari:
Wat denken jullie? Gaan we voor een tweede poging om een dropping te doen. Jullie zullen nog meegedeeld krijgen wat jullie allemaal moeten meenemen.

 Bij wijzigingen aan ons programma wordt dit direct aan de leden op Facebook gecommuniceerd!