OOST WEST - SPEELCLUB BEEEEEST !

Onze liefste speelclubbers zijn dit jaar de leden die geboren zijn in 2014, 2013, 2012! Als je 6 jaar wordt, ben je welkom. Ook als dat in maart, oktober of eender welke maand is. 

De liefste speelclubbers zijn zeker ook welkom op onze zomerkamp! We proberen doorheen het jaar al eens een nachtje op de chiro te slapen en een weekendje weg te gaan met de hele groep. 
Voor het kamp kunnen zij kiezen om de volle 10 dagen mee te gaan of om op de 5e dag in te springen. Ze kunnen dus kiezen voor een half kamp. De enige voorwaarde hieraan is dat ze wel gebracht moeten worden naar de kampplaats. We kiezen er bewust voor om ze op dag 5 te laten starten zodat andere leden niet 'geconfronteerd' worden met vroeger naar huis gaan wat eventuele heimwee zou kunnen opwekken. 31 juli komen we dan gezellig met de hele groep samen terug. 

Dus het zomerkamp voor de speelclubbers is: 

21-31 juli 
OF 
25 -31juli

PROGRAMMA

Zondag 17 januari

BRRR het is koud! Maar de koud houdt ons niet binnen! Vandaag gaan we in de frisse lucht op een speciale wandeltocht! Lekker warme kledij is aangeraden! 

Zondag 24 januari

De winter is nog lekker bezig. Buiten is het koud. Vandaag trekken we naar binnen en gaan we een lekker potje soep maken. 

Zondag 31 januari 

In de winter durven we al eens iets vaker binnen spelen en dat gaan we deze zondag ook nog eens doen. Het is een publiek geheim dat de lokalen een mooi likje verf krijgen maaaaar voor die werken starten, mogen wij ons nog eens heeelemaal uitleven op de muren. We gaan de kunstenaar in ons loslaten en een prachtig kunstwerk maken van de muren in onze lokalen. 

In deze corona- en examenperiode spelen we gezellig en veilig samen met alle -12 leden.