Het super belachelijk enorm fantastisch leuke -12 weekend komt er weer aan!!!!!

Komen jullie er samen met ons een spannend en ongezien leuke 2 dagen van maken? Wij zullen er zijn ;)

*Praktische info*
- Zaterdag 11 mei verwachten wij jullie om 11 's middags op de chiro!
-Zondag 12 mei om 11 uur loopt het weekend op zijn einde......
- kostprijs: 15 euro (eten, activiteiten,...)
- 1 nacht (vol avontuur) slapen op de chiro!
- propere kleren meenemen, slaapzak, matje (bedje hoeft niet), klein wasgerief (tandenborstel, washandje, ...), GOED HUMEUR :))))) !!

Tot dan!

OOST WEST - SPEELCLUB BEEEEEST !

2 december

HIJ KOMT, HIJ KOMT! Vandaag komt de Sint op bezoek op de Chiro! Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest!! Anders geen snoepjes 

 

7-9 december

KERSTMARKT: Elk jaar hebben we een prachtig jeneverkraam op de kerstmarkt op de Bist in Wilrijk. Zo verdienen we geld om ons kamp te kunnen bekostigen. Dus kom zeker langs met je heeeeeele familie en aaaaaaaaaaaaal je vrienden. Natuurlijk vergeten we onze topleden niet en voorzien we ook chocolademelk en pannenkoeken. 

Op zondag spreken we af aan ons kraam voor een zalig kerstmarktspel. 

 

16 december

Vandaag kruipen we in onze lekker warme lokalen om samen gezellig gezelschapsspelletjes te spelen! 

 

23 december

Yess vakantie! Om samen de vakantie goed in te zetten gaan we samen een heerlijke kerstdiner koken en opsmikkelen! Zijn er allergieën of andere eetgewoontes, mag je dit zeggen tegen de leiding en wordt er rekening mee gehouden! 

 

30 december

Vandaag is het geen chiro door de vakantie! Geniet ervan en alvast een zeer gelukkig en gezond 2019! 


Zondag 6 januari 

DRIEKONINGEN DRIEKONINGEN! Vandaag gaan we met z'n allen driekoningen zingen. Het verdiende geld gaat in de groepskas zodat we er erna iets leuks mee kunnen doen!! JIPPIE!

 


Zondag 13januari
Geen chiro! De leiding heeft examens :(


ZATERAG 19 januari

PARTYYY! We doen een feestje vanavond! Kindercocktails, goede muziek! veel volk! SHAKEN! Het is partytijd en je mag al je vrienden meebrengen! Uren worden later meegedeeld

Zondag 27 januari
We gaan SCHAAATSEN! We spreken om 14u af aan de schaatsbaan Antartica. Om 17u mogen de leden terug opgehaald worden. MEer info volgt!!

Zondag 10 Maart

Wie weet er eigenlijk het meeste van muziek van jullie? Aangezien het weer tegen zit blijven we vandaag binnen en strijden 2 teams om de titel van beste muziekkenner in een heuse MUZIEKQUIZ!

Zondag 17 maart

Dit wordt een speciale dag! Voor één keer krijgt de -12 nieuwe leiding... maar niet zomaar de eerste de beste leiding! Spanneeeeeend!

 

Zondag 24 maart

GEEEEEEEEEEEEEEF ACHT! Vandaag is het LEGERDAG! Zit er in jullie een echte legervrouw of legerman verborgen? Kom het ons maar eens tonen vandaag, INGERUKT MARS!