OOST WEST - SPEELCLUB BEEEEEST !

Onze liefste speelclubbers zijn dit jaar de leden die geboren zijn in 2014, 2013, 2012! Als je 6 jaar wordt, ben je welkom. Ook als dat in maart, oktober of eender welke maand is. Dat wil dit jaar dus eigenlijk zeggen dat de kapoenen van 2015 zich ook kunnen inschrijven!

De liefste speelclubbers zijn zeker ook welkom op onze zomerkamp! We proberen doorheen het jaar al eens een nachtje op de chiro te slapen en een weekendje weg te gaan met de hele groep. 
Voor het kamp kunnen zij kiezen om de volle 10 dagen mee te gaan of om op de 5e dag in te springen. Ze kunnen dus kiezen voor een half kamp. De enige voorwaarde hieraan is dat ze wel gebracht moeten worden naar de kampplaats. We kiezen er bewust voor om ze op dag 5 te laten starten zodat andere leden niet 'geconfronteerd' worden met vroeger naar huis gaan wat eventuele heimwee zou kunnen opwekken. 31 juli komen we dan gezellig met de hele groep samen terug. 

Dus het zomerkamp voor de speelclubbers is: 

21-31 juli 
OF 
25 -31juli

PROGRAMMA

Zondag 6 juni 

Het weer wordt prachtig! Vandaag zijn er enkele personen die onze hulp nodig gaan hebben! 

 

ZATERDAG12 juni

Enkele weken geleden deden we één tegen allen. Jullie hebben dat toen met de ogen toe gewonnen. En belofte maakt schuld! Daarom is het vandaag party van 18u tot 20u!!!

 

Zondag 20 juni 

De laatste chirozondag op de chiro! We gaan er een fantastische zondag van maken!!

 

Zondag 27 juni 

WIJ GAAN NAAR ZEE, NAAR ZEE en iedereen mag mee. De leden en de leiding gaan naar zee naar zee naar zee. 

We gaan een HELE dag naar de zee. Meer info volgt. 

 

Zaterdag 3 juli tot zondag 4juli

We gaan een nachtje op de chiro slapen. We spreken af op zaterdag om 10u en we blijven tot zondag 10u. 24u op de chiro om het kampgevoel aan te wakkeren. De brief vinden jullie hieronder. 

Hieronder vindt u ook de medische fiche nogmaals terug 

Medische fiche 2021

Deze medische fiche is het belangrijkste document in deze corona-tijden. Printen, invullen en afgeven of online invullen en doormailen naar chirotallemanneke@gmail.com